Ontwikkelaar The Creative Assembly onthult Total War Saga: Thrones of Britannia. De game lanceert volgend jaar op de pc.

Thrones of Britannia speelt zich af in de jaren na de Viking-invasie van de Britse eilanden. De campaign van de game start in 878 en draait aanvankelijk om de strijd tussen de Vikingen en de Angelsaksische koningen.

The Creative Assembly heeft eerder al de Total War Sagas aangekondigd. Games in deze reeks hebben een kleinere schaal dan andere Total War-games. Volgens de studio is de grootte van een Saga-game te vergelijken met de Fall of the Samurai-uitbreiding.

De studio heeft eerder dit jaar nog Total War: Warhammer 2 uitgebracht. Sinds oktober kun je middels de Mortal Empires DLC ook een grote campaign spelen die de maps van de eerste twee Total War: Warhammer-games samenvoegt.

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (1)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Advertentie