Star Wars Battlefront 2 Heroes kosten nu minder

Downvotes helpen.

Electronic Arts heeft laten weten dat de Hero-personages in Star Wars Battlefront 2 nu 75 procent minder kosten.

In een blogpost maakt de uitgever duidelijk dat de verandering is gemaakt vanwege de vele discussies over de prijs van een Hero en hoe lang het duurt om Heroes te ontgrendelen. Het kostte tot 40 uur om Darth Vader in Star Wars Battlefront 2 te ontgrendelen.

In het statement worden ook een aantal voorbeelden genoemd. Luke en Vader kosten nu 15.000 credits, Chewbacca en Leia 10.000. De aanpassingen worden direct doorgevoerd. Tot slot laat de producent ook weten dat hij aanstaande woensdag meedoet aan een Reddit AMA, om extra feedback te verzamelen.

Onlangs is het ook duidelijk geworden dat de Star Wars Battlefront 2 arcade mode een 'credit cap' heeft.

De luidste stem in de kritiek komt van Reddit af. de post waarin EA zijn standpunt verdedigde, is nu de meest ge-downvote post op de site. Op het moment van schrijven staat de post op -602,000 'karma'. De AMA wordt dus in het hol van de leeuw gehouden.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Fortnite Chapter 2 Season 2 releasedatum bekend

Game maak vanaf dan gebruik van het Unreal Engine 4 Chaos Physics System.

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread