Call of Duty: WW2 geeft per ongeluk al sinds release dubbele XP weg in multiplayer. Dat laat Sledgehammer Games op Reddit weten.

'Iedereen heeft sinds 3 november 2XP gekregen' aldus de post. Daarnaast heeft iedereen tijdens het Double XP weekend effectief gezien driemaal de normale hoeveelheid XP gekregen. Dat evenement is nu voorbij en de vergissing is hersteld. Iedereen ontvangt nu de normale hoeveelheid XP.

Het duurt nu dus langer voordat spelers voldoende XP verdienen om een level te stijgen. De Call of Duty: WW2 review lees je nogmaals op de site.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.