Uitgever Bethesda maakt de Wolfenstein 2: The New Colossus - The Freedom Chronicles release bekend. Momenteel is alleen The Freedom Chronicles: Episode Zero DLC exclusief beschikbaar voor iedereen die de game vooraf besteld heeft.

Iedere episode laat je met een ander personage spelen. Je verkent de ruÔnes van Chicago als Joseph Stallion, infiltreert een nazibunker in CaliforniŽ als Jessica Valiant en probeert Operation Black Sun in Alaska te stoppen als Gerald Wilkins.

wolf2_eps

The Adventures of Gunslinger Joe komt op 14 december uit en The Diaries of Agent Silent Death volgt op 30 januari. Tot slot lanceert ergens in maart 2018 The Deeds of Captain Wilkins. De season pass is voor 24,99 euro te koop en geeft toegang tot alle episodes.

Onze Wolfenstein 2: The New Colossus review lees je op de site. Wil je meer weten? Bekijk dan ons overzicht met alle Wolfenstein 2: The New Colossus informatie.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Meer artikels van Johnny van Spronsen

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content