Sony heeft een verzoek ingediend om Syphon Filter als handelsmerk te patenteren.

De Syphon Filter-reeks startte achttien jaar geleden op de originele PlayStation. Je speelde als Gabriel Logan, een speciaal agent die op het spoor is van een biologisch wapen genaamd Syphon Filter. De serie werd ontwikkeld door SIE Bend Studios, die momenteel aan Days Gone werken.

Het patent omschrijft een 'computer game die te downloaden is van het internet', maar ook 'elektronische diensten die middels het internet worden geleverd'. Op het moment van schrijven is het patent nog niet goedgekeurd.

Kijkende naar de omschrijving zijn er verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk dat de oude Syphon Filter-games opnieuw worden aangeboden als digitale downloads, of dat er een nieuwe game wordt gemaakt met online mogelijkheden. Sony heeft hoe dan ook nog geen aankondiging gedaan.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Nieuwe Syphon Filter eind 2012?

Volgens een Italiaanse bron is het waarheid.

PSP-Syphon Filter komt naar PS2

We waren de reeks bijna vergeten...

Co-opinie #1

De redactie blikt graag nog even terug.