Capcom meldt in een financieel rapport dat het bedrijf aan meerdere games voor de Nintendo Switch werkt. Naast een nieuwe Ace Attorney zijn er verder geen titels bekendgemaakt. Alle games komen pas na april 2018 voor de console uit.

Tot dusver heeft Capcom Ultra Street Fighter II: The Final Challengers voor de Nintendo Switch uitgebracht. De 3DS-port van Monster Hunter XX is alleen in Japan beschikbaar. Eind november komen Resident Evil Revelations 1 en 2 nog naar de console.

Andere Capcom releases zoals Resident Evil 7, Okami HD, Marvel vs. Capcom: Infinite, Mega Man Legacy Collection 2 en The Disney Afternoon Collection zijn niet voor de Nintendo Switch uitgekomen. Sander zijn Resident Evil 7 review lees je op de site.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Meer artikels van Johnny van Spronsen

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Meest recent

Advertentie