Geheime Call of Duty: WW2 V2 Rocket killstreak ontdekt

V2-town.

Call of Duty: WW2 heeft een geheime killstreak in de vorm van een V2-raket.

De V2 Rocket killstreak vind je nergens in de menu's terug, maar verdien je door een 25 killstreak te behalen. De raket lijkt sterk op de Nuke die in Modern Warfare 2 zijn intrede maakte, maar beëindigt de match niet.

Voor je de V2 Rocket kunt gebruiken, moet je echter wel eerst voor alle Divisions Prestige behaald hebben. In een filmje van Twitch streamer PWNStarzdotcom zie je hoe hij de V2 Rocket killstreak als beloning krijgt en de match ermee wint.

Voor de release van Call of Duty: WW2 hintte ontwikkelaar Sledgehammer als naar geheime ultieme killstreak in de game. Nu weten we dus hoe deze eruitziet.

Meer over game weten? Lees dan snel ons handig overzicht van alle Call of Duty: WW2 info.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread