World of Warcraft krijgt vernieuwde World PvP

Gedaan met de rust in Tarren Mill.

Tijdens een panel over de toekomst van World of Warcraft op BlizzCon 2017 sprak Blizzard over het vernieuwen van World PvP.

"Misschien denk je dat [World PvP] niet met de benodigde respect is behandeld in de afgelopen jaren. Vinden wij ook", aldus regisseur Ion Hazzikostas. Het team richt zich op het herintroduceren van World PvP mechanics in de game.

Om dat voor elkaar te krijgen, worden PvP- en PvE-servers samengevoegd. Spelers kunnen dan zelf hun eigen PvP-status in- of uitschakelen. Het inschakelen van PvP brengt bonussen met zich mee, onder andere voor het voltooien van quests terwijl de status actief is.

Deze aanpassingen worden met de World of Warcraft: Battle for Azeroth expansion doorgevoerd, waarin de oorlog tussen de twee facties centraal staat.

Persoonlijk kan ik niet wachten om als bibberende Holy Priest door Stranglethorn Vale te rennen, om vervolgens door een sluipende Rogue in m'n nieren gestoken te worden. Dat waren mooie tijden. Blizzard heeft ook World of Warcraft Classic aangekondigd, voor nog meer nostalgie.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread