De komende dagen is Watch Dogs gratis te downloaden voor de pc. De actie loopt van 7 tot en met 13 november. Als je de game hebt aangevraagd via Uplay, dan blijft deze permanent beschikbaar op je account.

In Watch Dogs speel je als Aiden Pearce en maak je Chicago onveilig door je omgeving te hacken. Zo schud je achtervolgers af door verkeerslichten te hacken en steel je gevoelige informatie van andere mensen via hun smartphone.

Watch Dogs was zeker geen slechte game, maar Ubisoft wist toch vooral indruk te maken met diens opvolger. Carls Watch Dogs 2 review lees je hier.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content