Ontwikkelaar Chucklefish heeft op Twitter een update gepost over de aankomende Stardew Valley patch.

De patch wordt beschikbaar voor alle systemen, maar richt zich specifiek op problemen die zijn ontstaan op de Nintendo Switch. Een voorbeeld zijn de lange laadtijden tijdens het opslaan van de game. Het filmpje op Twitter laat zien dat de testversie beduidend sneller is.

De nieuwe update pakt ook andere problemen aan, waaronder krakende geluiden en een probleem waar de game crasht als bepaalde voorwerpen niet in je inventory zitten. Dat probleem zorgt op de Switch voor crashes.

Het is nog niet duidelijk wanneer de patch beschikbaar is. De Stardew Valley multiplayer lanceert begin 2018, als eerste op de Nintendo Switch

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content