Ubisoft laat weten dat het vierde seizoen van For Honor twee nieuwe helden bevat.

De update voegt voor de Samurai Aramusha toe. Hij is een ronin-achtige hybride ge´nspireerd op de samurai Miyamoto Musashi. Aramusha gebruikt twee katana's. De Vikings krijgen de Shaman, een pijlsnelle assassin die met een dolk en een bijl vecht.

Indien je een Season Pass bezit, kun je vanaf 14 november de helden spelen. Vanaf 21 november kunnen spelers de helden kopen voor 15,000 Steel. Op 14 november lanceren er ook twee nieuwe maps, die voor iedereen gratis beschikbaar zijn.

Bovendien wordt dit seizoen de nieuwe Tribute-modus ge´ntroduceerd. Dat is een 4v4 modus waarin je drie offers naar Shrines probeert te brengen. Elke Shrine activeert een andere buff voor jouw team.

Tot slot is For Honor opnieuw gratis uit te proberen, van 9 tot 12 november. Eerder dit jaar heeft For Honor dedicated servers gekregen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Meest recent

Advertentie