Digitale versie L.A. Noire past niet op de Nintendo Switch

Extra microSD kaart vereist. 

Rockstar Games maakt bekend dat de digitale versie van L.A. Noire niet op de Nintendo Switch past. Er is een extra microSD kaart vereist om de game te installeren.

De Nintendo Switch beschikt over 32 GB intern geheugen, waarvan ongeveer 6.2 GB door het systeem zelf wordt gebruikt. De digitale versie van L.A. Noire is 29 GB groot, waardoor het niet mogelijk is om het bestand te downloaden.

Daarnaast is de fysieke versie alleen te spelen als er een aanvullende 14 GB wordt gedownload. Volgens de uitgever bevat de download essentiële bestanden die nodig zijn om de game te draaien.

Indien Rockstar een grotere cartridge gebruikt had, dan was er geen aanvullende download nodig geweest. Die zijn echter duurder, waardoor de kosten nu indirect op de consument worden doorberekend.

De remaster van L.A. Noire komt niet alleen naar de Nintendo Switch, maar ook naar de PlayStation 4 en de Xbox One. De game lanceert op 14 november tegelijkertijd op alle platformen.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Respawn werkt aan drie nieuwe Star Wars-games

Jedi: Fallen order sequel, een shooter en meer!

From Software: "Elden Ring uit te spelen in ongeveer 30 uur"

Maar ook nadien is er nog veel te ontdekken.

Hitman 3: Year 2 aangekondigd

Inclusief een nieuwe modus met roguelike elementen.

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread