FIFA 18 patch 1.04 maakt aanpassingen aan passes, waardoor ze minder effectief zijn als voorheen.

De patch maakt het moeilijker om de bal van speler naar speler te passen middels normale of dieptepasses, door ze minder accuraat te maken afhankelijk van de hoek waarin ze worden gespeeld. Je passeert nu het beste als je zo goed mogelijk voor je uit speelt. EA legt de aanpassingen als volgt uit:

  • Passes zijn minder effectief als ze blind worden gespeeld in een hoek van 90 en 270 graden, waar 0 graden de richting is waar de speler naar kijkt.
  • De impact is het hoogst als de hoek van de pass tussen de 140 en 220 graden ligt
  • De impact neemt af als je een pass speelt tussen 90 graden (minste impact) en 139 graden, en tussen 221 en 270 graden (minste impact)
  • De pass wordt beÔnvloed door verlaagde balsnelheid en verminderde accuratesse

Naast deze aanpassingen zijn ook de keepers opnieuw aangepast. De keeper pareert de bal niet langer zijn eigen doel in en duikt ook niet te vroeg om tegen volleys en lage kopballen te verdedigen. De volledige patch notes zijn te lezen op het EA forum.

Alle FIFA 18 info lees je op de site.

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Advertentie