Gerucht: Pokémon Go krijgt Gen 3 Halloween event

UPDATE: nieuwe gelekte afbeelding toont speciale Pikachu.

1

UPDATE: Op een nieuwe gelekte afbeelding voor het Pokémon GO Halloween Event zijn een speciale Pikachu en een aantal Gen 3 Pokémon te zien.

De afbeelding is afkomstig uit de iOS App Store. Ontwikkelaar Niantic heeft echter nog steeds niet op de gelekte afbeeldingen gereageerd. Het is ook nog niet bekend wanneer het Halloween Event van start gaat.

Oorspronkelijk bericht: Volgens gelekt Pokémon Go artwork krijgt de game binnenkort Generation 3 Pokémon.

pokemongo_gen3

In de gelekte tekening zie je Gen 3 Pokémon zoals Duskull, Dusknoir, Shuppet, Sableye en Banette. Deze afbeelding werd gevonden in de laatste update, samen met audiobestanden voor elk van de tweehonderd Gen 3 Pokémon.

De kans bestaat dat aanvankelijk slechts een klein aantal Gen 3 Pokémon beschikbaar worden gesteld. Dit was verleden jaar met de baby Pokémon en de rest van Gen 2 ook het geval.

Pokémon Go mist momenteel ook nog enkele Legendary Pokémon van Gen 2, waaronder Ho-oh, Smeargle en Delibird. Volgens andere geruchten worden deze in december verwacht.

Als je meer wilt weten over hoe je alle Pokémon vangt, check dan ons uitgebreid overzicht met Pokémon Go tips.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread