De releasedatum van The Mummy Demastered is bekend. De game lanceert op 24 oktober op de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

De game met een Metroidvania-achtige insteek is officieel gebaseerd op de recente The Mummy-film, maar wijkt er qua verhaallijn van af. Ontwikkelaar WayForward zelf beschouwt het als een spirituele opvolger van Alien: Infestation op Nintendo DS.

The Mummy Demastered is eerder dit jaar officieel aangekondigd. In de game kruip je in de huid van meerdere agenten van Prodigium. Sterf je, dan komt je voormalige character als vijand tegenover je te staan.

Geschreven door Maarten Denoo.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Redactie

Redactie

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Meer artikels van Redactie

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content