Een gratis update voor Friday the 13th: The Game voegt een nieuwe map en twee nieuwe personages toe aan de game. De update lanceert op vrijdag 13 oktober. Daarnaast krijg je dit weekend ook dubbele XP in de game.

De update introduceert een nieuwe moordenaar in de vorm van Jason Part 4. Het personage is speelbaar vanaf level 44 en gebruikt een vleesmes genaamd de Pig Splitter. Als nieuw slachtoffer krijg je Mitch Floyd. Die is speelbaar vanaf level 24 en heeft hoge Composure- en Repair-stats.

Daarnaast komt er ook een nieuwe map genaamd Jarvis House. Die locatie was eerder te zien in Friday the 13th: The Final Chapter. Ter ere van de update verdien je bovendien dubbele XP in de game van 13 tot en met 15 oktober.

Friday the 13th: The Game lanceerde eerder dit jaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content