Fortnite Battle Royale had ruim 1 miljoen spelers op de eerste dag

Goed van start.

Epic Games laat weten dat Fortnite Battle Royale ruim 1 miljoen spelers op de eerste dag had. De gratis standalone Fortnite Battle Royale modus is sinds 26 september beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Daarnaast kondigt Epic aan dat er binnenkort een update voor de game uitkomt die het mogelijk maakt om het uiterlijk van je personage aan te passen. Eerder maakte de studio al bekend ook cosmetische items als microtransacties aan de game toe te voegen.

Er is meer nieuws omtrent Fortnite. Zo kondigde Bluehole Studios vorige week aan 'niet blij' te zijn met Fortnite Battle Royale. De ontwikkelaar van PlayerUnknown's Battlegrounds overweegt vervolgstappen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread