Patch 1.4 voor LawBreakers voegt regenererende health toe aan de game. De patch is vanaf nu beschikbaar en introceert bovendien ook een Skirmish modus en een nieuwe map.

Naast regenererende health is ook de standaard health van alle personages verhoogd. Via deze aanpassingen wil ontwikkelaar Boss Key Productions productions er voor zorgen dat 'spelers langer in leven blijven'. Om je overlevingskansen te verhogen, spawn je nu ook vaker in de buurt van je teamgenoten.

Daarnaast introduceert de patch een Skirmish mode, een variant op Team Deathmatch. ie modus is onder andere te spelen op de nieuwe Namsan map, die eveneens deel uitmaakt van patch 1.4.

LawBreakers lanceerde op 8 augustus voor de pc en de PlayStation 4. Eerder maakte ontwikkelaar Cliff Cliff Bleszinski al bekend dat LawBreakers dit jaar gratis nieuwe maps en een nieuwe class krijgt.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (1)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Boss Key Productions sluit de deuren

Maakte o.a. LawBreakers.

Boss Key Productions kondigt Radical Heights aan

Battle Royale spelen alsof het 2080 is.

Ontwikkeling Lawbreakers stopgezet

De studio richt zich op andere projecten.

LawBreakers krijgt gratis nieuwe class en maps

Nog voor het einde van dit jaar.