Sony en Atlus laten weten dat Dragon's Crown naar de PlayStation 4 komt. De game lanceert op 25 januari 2018 op de console.

De PlayStation 4-versie van Dragon's Crown heet officieel Dragon's Crown Pro. De game heeft onder andere ondersteuning voor 4K-schermresoluties en cross-play met de PlayStation 3 en de PlayStation Vita.

Dragon's Crown is een 2D actie RPG. De game is oorspronkelijk voor de PlayStation 3 en de PlayStation Vita uitgebracht. Bedenker George Kamitani was ook verantwoordelijk voor games als Odin Sphere en Muramasa Rebirth. Hij werkt nu aan 13 Sentinels: Aegis Rim.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content