Thimbleweed Park komt in de komende weken naar de Switch, alsook naar Android- en iOS-toestellen. De game lanceert op 21 september voor de Switch, op 19 september voor iOS en op 3 oktober voor Android.

Thimbleweed Park is de nieuwste point-and-click adventuregame van Ron Gilbert, de ontwikkelaar van onder andere The Secret of Monkey Island en Maniac Mansion. In de game volg je vijf personages die samen de nacht doorbrengen in een verlaten stadje.

12

De game lanceerde op 30 maart reeds voor de pc en de Xbox One. Eerder kondigde Gilbert ook aan dat er een Thimbleweed Park PlayStation 4 release komt.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Redacteur

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content