De Pokémon Go Gen 2 update is eindelijk gearriveerd. Er zijn niet alleen nieuwe Pokémon zoals Politoed en Slowking, maar ook nieuwe Pokémon Go Special Items zoals de King's Rock.

Als gevolg daarvan zijn er nieuwe manieren om te evolueren. In de normale Pokémon-games gebruik je de King's Rock om Poliwhirl en Slowpoke te evolueren. Dat doe je door hen de item vast te laten houden wanneer je ze ruilt. Die methode zit echter niet in Pokémon Go.

De vraag is dus: hoe evolueer je Poliwhirl in Politoed en evolueer je Slowpoke in Slowking? En hoe krijg je de King's Rock in Pokémon Go? Het antwoord lees je hieronder.

Hoe Poliwhirl naar Politoed evolueren in Pokémon Go

In de normale Pokémon-games evolueer je Poliwhirl dus op een andere manier dan in Pokémon GO. Op de oorspronkelijke manier heb je dus naast de King's Rock item ook een ruilpartner nodig.

In Pokémon is het evolueren in Politoed gelukkig een stuk eenvoudiger. Vind een King's Rock en gebruik die samen met de vereiste aantal Pokémon Go Candy. In de in-game menu waar je alle Pokémon kunt evolueren, doe je hetzelfde om Poliwhirl in Politoed te veranderen.

Hoe Slowpoke naar Slowking evolueren in Pokémon Go

pokemongo-slowking

Slowpoke in Slowking evolueren doe je op precies dezelfde manier zoals je Poliwhirl in Politoed transformeert.

Slowking is de evolutie van Slowpoke, wat weer een alternatief op Slowbro is. Slowbro en Slowking hebben dezelfde statistieken. Je uiteindelijke keuze om een van deze twee Gen 2 Pokémon is dus puur persoonlijk. Of om je Pokédex te voltooien, dat kan natuurlijk ook.

Kortom, evolueer je Slowpoke in Slowking door zowel een King's Rock als Candy in het gebruikelijke in-game menu te gebruiken.

Meer Pokémon Go tips nodig? Begin eerst bij de Pokémon Go Eggs. Om te weten hoe je de Pokémon Go Legendary Pokémon vangt, moet je eerst weten hoe de Pokémon Go Gyms en Pokémon Go Raids werken. Ook handig om te weten is hoe je zo snel mogelijk Pokémon Go Coins en de nieuwe Pokémon Go Badges verdient. De Pokémon Go Eevee evoluties krijg je op een unieke manier, maar net als altijd heb je natuurlijk ook een hele boel Pokémon Go Candy nodig. Om de nieuwe Pokémon Go Gen 2 Pokémon te evolueren heb je echter Pokémon Go Special Items nodig, zoals de King's Rock, Metal Coat, Up-Grade, Dragon Scale en Sun Stone. Vergeet ook de schattige Pokémon Go Baby Pokémon niet! Om makkelijker de juiste Pokémon te vinden, gebruik je een handige Pokémon Go map, de Pokémon Go Sightings en Nearby trackers op en juiste manier en vervolgens gebruik je Pokémon Go Berries om ze makkelijker te vangen. En vergeet ook je Pokémon Go Buddy niet mee te nemen! Voor de meer 'avontuurlijke' Pokémon-jager zijn er ook nog Pokémon Go cheats of een meer risicovolle Pokémon Go hack. Aan het einde van 2017 werden de eerste Pokémon Go Gen 3 Pokémon tijdens het Pokémon Go Halloween event geďntroduceerd.

Hoe een King's Rock in Pokémon Go krijgen

De King's Rock vind je in Pokémon GO op dezelfde manier als Pokémon Go Eggs. Net als voor alle nieuwe Pokémon Go Special Items zoals de Metal Coat, Up-Grade, Dragon Scale en Sun Stone moet je dus naar de Pokéstops.

Er is verder geen strategie om daar een King's Rock te bemachtigen. Het komt dus puur op geluk neer. Om het jezelf iets makkelijker te maken, is het verstandig in een stad op pad te gaan. Daar heb je namelijk meer Pokéstops bij elkaar zitten. Maar buiten dat komt het dus neer op gedisciplineerd grinden.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Redactie

Redactie

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Meer artikels van Redactie