Pokémon Go Gym Badges zijn een nieuwe collectible die je kunt verdienen en levelen tijdens je gevechten met andere spelers in de nieuwe Pokémon Go Gyms.

Deze nieuwe Gym Badges spoort spelers aan om vaker naar dezelfde Gyms terug te keren en te verbeteren. Dit levert op termijn betere beloningen op en zet je prestaties extra in de verf.

Samen met herwerkte de Gyms en nieuwe Gym Badges werden in laatste update ook Pokémon Go Raids geďntroduceerd.

Hoe werken Pokémon Go Gym Badges?

pokemon-go-gym-badge

Elke Gym die je bezoekt levert een unieke Gym Badge op. Als je de eerste keer de foto van de Gym spint, krijg je meteen de Basic Gym Badge van die Gym.

Om je badges te bekijken, ga je naar je Trainer Profile, scroll je naar beneden naar Gym Badges en selecteer je List. Je kunt ze vervolgens allemaal bekijken door op het globe-icoon te klikken.

Gym Badges komen in vier varianten: Basic, Bronze, Silver en Gold. Elke variant geeft je betere beloningen als je een Gym bezoekt en tijdens Raids.

Hoe Bronze, Silver en Gold Gym Badges verdienen

Je verbetert en levelt Gym Badges met de volgende activiteiten:

  • Pokémon aan Gym toevoegen: +100 Badge XP
  • Pokémon in een Gym houden: +1 Badge XP per minuut
  • Verdedigende Pokémon verslaan: CP van Pokémon gedeeld door 10
  • Raid Battle winnen: +1000 Badge XP
  • Berries aan Pokémon in Gym voederen: +10 Badge XP, 20 Stardust en kans op Pokémon Go Candy van dezelfde soort

Of je nu passief deelneemt aan de Gym Battles door verdedigende Pokémon hun Motivation te verhogen door een Berry te voederen, of je zelf actief Gym Battles uitvecht; al deze activiteiten dragen bij tot het verhogen en levelen van je Gym Badge.

De Gym Badge XP die je nodigt hebt om je Gym Badge te levelen:

Badge XP per level Totaal XP
Bronze 500 XP 500 Xp
Silver 3500 XP 4000 XP
Gold 26000 XP 30000 XP

Meer Pokémon Go tips nodig? Begin eerst bij de Pokémon Go Eggs. Om te weten hoe je de Pokémon Go Legendary Pokémon vangt, moet je eerst weten hoe de Pokémon Go Gyms en Pokémon Go Raids werken. Ook handig om te weten is hoe je zo snel mogelijk Pokémon Go Coins en de nieuwe Pokémon Go Badges verdient. De Pokémon Go Eevee evoluties krijg je op een unieke manier, maar net als altijd heb je natuurlijk ook een hele boel Pokémon Go Candy nodig. Om de nieuwe Pokémon Go Gen 2 Pokémon te evolueren heb je echter Pokémon Go Special Items nodig, zoals de King's Rock, Metal Coat, Up-Grade, Dragon Scale en Sun Stone. Vergeet ook de schattige Pokémon Go Baby Pokémon niet! Om makkelijker de juiste Pokémon te vinden, gebruik je een handige Pokémon Go map, de Pokémon Go Sightings en Nearby trackers op en juiste manier en vervolgens gebruik je Pokémon Go Berries om ze makkelijker te vangen. En vergeet ook je Pokémon Go Buddy niet mee te nemen! Voor de meer 'avontuurlijke' Pokémon-jager zijn er ook nog Pokémon Go cheats of een meer risicovolle Pokémon Go hack. Aan het einde van 2017 werden de eerste Pokémon Go Gen 3 Pokémon tijdens het Pokémon Go Halloween event geďntroduceerd.

Wat weten we nog meer over Gym Badges in Pokémon Go

Door je Gym Badges te levelen krijg je betere beloningen als je de foto van de Gym spint. Elk level levert extra Pokémon Go items op en je krijgt nog een extra beloning als je Team de Gym controleert.

  • Normaliter krijg je twee tot vier items van een Gym.
  • Als jouw team de Gym bezit, krijg je een extra item
  • Heb je de Basic Badge van de Gym, krijg je nog een extra item
  • Heb je de Bronze Badge van de Gym, krijg je twee extra items
  • Heb je de Silver Badge van de Gym, krijg je drie extra items

Kortom, je kunt maximaal negen extra items bij een Gym halen.

pokemon-go-gym-badges

Op de linkse afbeelding hierboven zie je dat de Gym Badges ook aanduiden welke van je Pokémon in welke Gyms zijn gestationeerd, hoelang de Pokémon al de Gym verdedigt, hoeveel gevechten hij heeft gewonnen en hoeveel Berries hij heeft gekregen. Dit is handig om al de Gyms in je omgeving te managen en het overzicht te houden.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Meer artikels van Bruce Vandeweyer