De Pokémon Go Gen 2 update is eindelijk gearriveerd. Er zijn niet alleen nieuwe Pokémon zoals Kingdra, maar ook nieuwe Pokémon Go Special Items zoals de Dragon Scale.

Als gevolg daarvan zijn er nieuwe manieren om te evolueren. In de normale Pokémon-games gebruik je de Dragon Scale om Seadra te evolueren. Dat doe je door het monster de item vast te laten houden wanneer je hem ruilt. Die methode zit echter niet in Pokémon Go.

De vraag is dus: hoe evolueer je Seadra in Kingdra? En hoe krijg je de Dragon Scale in Pokémon Go? Het antwoord lees je hieronder.

Hoe Seadra naar Kingdra evolueren in Pokémon Go

pokemongo-kingdra

In de normale Pokémon-games evolueer je Seadra dus op een andere manier dan in Pokémon GO. Op de oorspronkelijke manier heb je dus naast de Dragon Scale item ook een ruilpartner nodig.

In Pokémon is het evolueren in Kingdra gelukkig een stuk eenvoudiger. Vind een Dragon Scale en gebruik die samen met het vereiste aantal Pokémon Go Candy. In het in-game menu waar je alle Pokémon kunt evolueren, doe je hetzelfde om Seadra in Kingdra te veranderen.

Meer Pokémon Go tips nodig? Begin eerst bij de Pokémon Go Eggs. Om te weten hoe je de Pokémon Go Legendary Pokémon vangt, moet je eerst weten hoe de Pokémon Go Gyms en Pokémon Go Raids werken. Ook handig om te weten is hoe je zo snel mogelijk Pokémon Go Coins en de nieuwe Pokémon Go Badges verdient. De Pokémon Go Eevee evoluties krijg je op een unieke manier, maar net als altijd heb je natuurlijk ook een hele boel Pokémon Go Candy nodig. Om de nieuwe Pokémon Go Gen 2 Pokémon te evolueren heb je echter Pokémon Go Special Items nodig, zoals de King's Rock, Metal Coat, Up-Grade, Dragon Scale en Sun Stone. Vergeet ook de schattige Pokémon Go Baby Pokémon niet! Om makkelijker de juiste Pokémon te vinden, gebruik je een handige Pokémon Go map, de Pokémon Go Sightings en Nearby trackers op en juiste manier en vervolgens gebruik je Pokémon Go Berries om ze makkelijker te vangen. En vergeet ook je Pokémon Go Buddy niet mee te nemen! Voor de meer 'avontuurlijke' Pokémon-jager zijn er ook nog Pokémon Go cheats of een meer risicovolle Pokémon Go hack. Aan het einde van 2017 werden de eerste Pokémon Go Gen 3 Pokémon tijdens het Pokémon Go Halloween event geďntroduceerd.

Hoe een Dragon Scale in Pokémon Go krijgen

De Dragon Scale vind je in Pokémon GO op dezelfde manier als Pokémon Go Eggs. Net zoals voor alle andere nieuwe Pokémon Go Special Items zoals de King's Rock, Metal Coat, Up-Grade en Sun Stone moet je dus naar de Pokéstops.

Er is verder geen strategie om daar een Dragon Scale te bemachtigen. Het komt dus puur op geluk neer. Om het jezelf iets makkelijker te maken, is het verstandig in een stad op pad te gaan. Daar heb je namelijk meer Pokéstops bij elkaar zitten. Maar buiten dat komt het dus neer op disciplinair grinden.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Redactie

Redactie

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Meer artikels van Redactie