Okami HD officieel aangekondigd voor de pc, PS4 en Xbox One

UPDATE: Westerse releasedatum ook bekend.

UPDATE: Capcom heeft de Westerse releasedatum van Okami HD op de pc, PlayStation 4 en Xbox One onthuld. De game lanceert hier op 12 december.

Oorspronkelijk bericht: Capcom bevestigt dat Okami HD naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One komt. De game lanceert in Japan in december op deze platformen. Okami HD heeft nog geen Westerse releasedatum.

Capcom laat ook weten dat Okami HD onder andere ondersteuning voor 4K-beeldschermresoluties heeft. De game is ook speelbaar in een 4:3 resolutie. Daarnaast keren de minigames tijdens laadschermen terug. Deze feature was eerder alleen beschikbaar op de PlayStation 2.

Er doken onlangs al geruchten over een Okami HD release op de PlayStation 4 en de Xbox One op. Capcom heeft de HD-versie van de game in het verleden al voor de PlayStation 3 uitgebracht. Okami is oorspronkelijk in 2006 op de PlayStation 2 gelanceerd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread