Clansysteem Destiny 2 nog niet beschikbaar

Nog even op jezelf aangewezen.

Bungie laat weten dat het Destiny 2 clansysteem pas 'een paar dagen na lancering' beschikbaar is.

Met het clansysteem kunnen speler emblemen en andere cosmetische items voor de gehele groep ontgrendelen. Daarnaast is het ook mogelijk om een Guided Game op te starten, waarmee clanleden een solo-speler in een raid kunnen begeleiden.

Guided Games zijn vanaf 12 september in gesloten bèta-vorm beschikbaar. Hier kun je je niet voor inschrijven, spelers worden willekeurig gekozen. Het systeem wordt dan alleen getest op de Nightfall Strike. Op 26 september moet het Guided Games-systeem voor iedereen beschikbaar zijn, zowel in de Strike als in de raid.

De eerste Destiny 2 raid is vanaf 13 september beschikbaar. Op de site vind je de vijf dingen die je over Destiny 2 moet weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Fortnite Chapter 2 Season 3 release uitgesteld

Oorspronkelijke datum valt in het water.

Steeds meer Black Ops verwijzingen in Warzone

Warzone maakt zich klaar voor Season 4.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread