'Destiny 2 campaign is twaalf uur lang'

Een half etmaal.

De campaign van Destiny 2 neemt ongeveer twaalf uur in beslag. Dat blijkt uit de ervaringen van streamers die de game sinds afgelopen nacht spelen.

Bungie heeft eerder al aangegeven dat Destiny 2 'een overvloed aan verhaalcontent' bevat. In de campaign neem je het in zestien hoofdstukken op tegen Ghaul en zijn Red Legion. De verhaalmodus is ook in co-op te spelen.

Destiny 2 is het nieuwste deel binnen de Destiny-reeks. De game is sinds 6 september uit voor de Playstation 4 en de Xbox One. De pc-versie lanceert op 24 oktober. Lees ook de 5 dingen die je over Destiny 2 moet weten. Of lees het overzicht met alle Destiny 2 info.

Advertentie

Ga naar comments (2)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Fortnite Chapter 2 Season 3 release uitgesteld

Oorspronkelijke datum valt in het water.

Steeds meer Black Ops verwijzingen in Warzone

Warzone maakt zich klaar voor Season 4.

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread