Ontwikkelaar Ebb Software heeft een eerste gameplay trailer voor Scorn uitgebracht.

Scorn is een first-person horror game die zich in een 'nachtmerrie-achtig universum' afspeelt. Volgens Ebb bevat elke locatie in de game zijn eigen thema. De verhaallijn van Scorn wordt volledig in-game verteld. Er zijn volgens Ebb geen cutscenes.

In de trailer is onder andere te zien hoe je met behulp van een steen-achtig object een aantal deuren kunt openen. Daarnaast worden er verschillende organisch-uitziende wapens gebruikt om vijnadige wezens te doden.

Ebb is van plan om Scorn in twee delen uit te brengen. Het eerste deel van de game lanceert in 2018 op de pc. De studio is tevens een Kickstartercampagne voor Scorn begonnen om extra features aan de game te kunnen toevoegen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content