Ubisoft en Monster Energy kondigen een samenwerking aan voor Assassin's Creed: Origins. Op de energiedrankjes zijn codes te vinden waarmee je voorwerpen vrijspeelt in de game.

Vanaf 1 oktober verspreidt Monster Energy 500 miljoen blikjes met onder andere hoofdpersonage Bayek op de achterkant. Volgens Ubisoft gaat het om 'een van de grootste marketingcampagnes ooit' voor het bedrijf.

12

Via codes op de blikjes krijg je onder andere extra geld en materialen in de game. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende exclusieve wapens te vinden: the Dust-Biter Sword, the heavy Face-Breaker, the Sceptre of Thaati en the Rain Bow.

Assassin's Creed: Origins lanceert op 27 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Eerder toonde Ubisoft al het nieuwe Assassin's Creed: Origins vechtsysteem.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content