Microsoft: 'Xbox One X snelst verkopende Xbox pre-order ooit'

Voorlopig uitverkocht.

Microsoft laat weten dat de Xbox One X de 'snelst verkopende Xbox pre-order ooit' is. Het apparaat is in de eerste vijf dagen vaker verkocht dan de voorgaande Xbox-consoles. Het bedrijf maakt echter geen cijfers bekend.

De Xbox One X is sinds de Microsoft Gamescom presentatie van afgelopen zondag vooraf te bestellen. Tot dusver is alleen de The Xbox One X Project Scorpio Edition beschikbaar. Inmiddels is de console is de meeste winkels uitverkocht.

Microsoft geeft aan de 'productie van de Xbox One X te verhogen'. Vanaf volgende maand komt de pre-order voor de standaard Xbox One X beschikbaar. Tijdens de Gamescom is ook de Xbox One S in Minecraft-stijl onthuld.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread