Quake Champions komt naar Steam Early Access

Inclusief de terugkeer van een oude bekende.

Ontwikkelaar id Software laat via Twitter weten dat Quake Champions naar Steam Early Access komt. De game is vanaf 22 augustus beschikbaar.

Om toegang tot de Early Access-versie te krijgen, dien je het Champions Pack te kopen. Iedereen die nu al in de gesloten bèta zit kan via de Bethesda Launcher verder spelen. Quake Champions wordt uiteindelijk free-to-play waarbij het Champions Pack optioneel is.

Het Champions Pack bevat de huidige 11 Champions, waaronder de nieuwe Doom Slayer uit de Doom-serie. Daarnaast worden alle toekomstige Champions gratis toegevoegd. Voor het einde van 2018 komen er minimaal nog 6 Champions bij.

Verder bevat het pakket exclusieve cosmetische items, waaronder een Early Access skin voor Ranger. Ook krijg je 3 loot boxes in de vorm van Reliquaries waarmee je wapens en skins kunt aanpassen.

Onze Quake Champions Preview lees je op de site. Bekijk ook ons overzicht met alle Quake Champions informatie.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread