Maker Deadly Premonition onthult The Good Life

UPDATE: nu met trailer.

UPDATE: Ontwikkelaar White Owls heeft een eerste officiële trailer voor The Good Life uitgebracht. De studio is tevens een crowdfundingcampagne voor de game begonnen op online platform Fig. De game lanceert in 2019 op de pc en de PlayStation 4.

Oorspronkelijk bericht: Deadly Premonition-maker Hidetaka 'Swery65' Suehiro heeft The Good Life onthuld. De game is in ontwikkeling voor de pc.

In The Good Life ben je een fotograaf die een Engels dorpje bezoekt waar iedereen 's nachts in een kat verandert. Je leert zelf ook om in een kat te veranderen om zo op plekken te komen die mensen niet makkelijk kunnen bereiken.

1

The Good Life is de eerste game van de door Swery opgerichte studio White Owls. De ontwikkelaar is van plan om een crowdfundingcampagne voor de game te organiseren. Deze campagne begint op 3 september op crowdfundingsite Fig.

The Good Life heeft nog geen officiële releasedatum.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread