Bluehole wijzigt schema voor PlayerUnknown's Battlegrounds patches

Komen nu minder vaak uit.  

Ontwikkelaar Bluehole laat via een bericht op Steam weten dat de ontwikkelaar het schema voor het uitbrengen van patches voor PlayerUnknown's Battlegrounds wijzigt.

In het bericht staat dat de studio nu minder wekelijkse of maandelijkse updates voor PlayerUnknown's Battlegrounds uitbrengt. Deze maatregel blijft van kracht tot de officiële release van de game. De PlayerunKnown's Battlegrounds release is onlangs uitgesteld.

"Na intern overleg zijn we erachter gekomen dat het snel uitbrengen van patches en updates meer problemen creeërt dan verhelpt. We willen onze content grondig testen op onze test servers alvorens we deze officieel uitbrengen."

"Deze maatregel zorgt ervoor dat nieuwe content altijd van voldoende feedback wordt voorzien voordat we nieuwe features officieel aan de game toevoegen."

"We willen benadrukken dat deze werkwijze geen invloed heeft op de hoeveelheid content die we uitbrengen. We blijven ook net zo hard werken aan de ontwikkeling van de game", aldus Bluehole.

PlayerUnknown's Battlegrounds is nu speelbaar via Steam Early Access. Op de Site vindt je een overzicht met PlayerUnknown's Battlegrounds tips en tricks en een gids met PlayerUnknown's Battlegrounds map tips.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Deze games komen in december naar Xbox Game Pass

Met onder andere Halo Infinite en Stardew Valley.

Epic Games koopt Rock Band-ontwikkelaar Harmonix

Gaat mee bouwen aan het Fortnite metaverse.

Nieuwe Warzone Caldera map release uitgesteld

Vlucht naar de zon vertrekt een weekje later.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread