Dota 2 krijgt twee nieuwe heroes

Steek onder de gordel.

Valve heeft tijdens The International 2017 twee nieuwe heroes voor Dota 2 onthuld. Details over de heroes zijn er nog niet, enkel dat ze later jaar dit middels de Dueling Fates patch speelbaar worden.

De eerste nieuwe hero is een gordeldier met een sabel en een Frans accent. Het tweede personage is een fee die een lantaarn met allerlei beestjes bij zich heeft. Vermoedelijk gaat het hier om Sylph, een personage dat eerder dit jaar opdook in nieuwe game files voor Dota 2.

In elk geval kwamen beide heroes niet voor in de originele Dota. Daarmee zijn het de eerste volledig nieuwe personages sinds Monkey King voor Dota 2.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread