No Man's Sky krijgt gelimiteerde multiplayer

Licht in de duisternis.

Patch 1.3 voor No Man's Sky voegt een multiplayercomponent aan de game toe. Vanaf nu is het mogelijk om tot 15 andere spelers te ontmoeten in je universum. Spelers worden weergegeven als lichtgevende bollen.

Om elkaar te ontmoeten, moet je je op dezelfde locatie als de andere spelers bevinden. De game krijgt daarom nieuwe portalen om dit te vergemakkelijken. Wanneer je elkaar ontmoet, is het bovendien mogelijk om met elkaar te communiceren via VoIP.

In komende patches is ontwikkelaar Hello Games van plan om de multiplayercomponent verder uit te breiden. Naast de multiplayer voegt patch 1.3 ook een nieuw verhaal genaamd No Man's Sky: Atlas Rising toe. De uitbreiding biedt volgens Hello Games 30 uur aan verhalende content en een nieuw questing systeem.

No Man's Sky lanceerde in 2016 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Middels een eerdere update kreeg No Man's Sky landvoertuigen.

Advertentie

Ga naar comments (3)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (3)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread