Nintendo heeft aangegeven dat de Hard moeilijkheidsgraad in Metroid: Samus Returns zonder amiibo te ontgrendelen is.

Onlangs zijn er amiibo aangekondigd, speciaal gecentreerd rondom de nieuwe Nintendo 3DS game. Eerdere berichten gaven aan dat de kneedbare Metroid amiibo Fusion Mode ontgrendelde, een extra moeilijke stand. Hierdoor werd gespeculeerd dat de game alleen op Hard te spelen is indien je deze amiibo hebt.

Nintendo heeft nu opgehelderd dat Fusion Mode een nóg moeilijkere modus is, en dat de normale Hard Mode direct ontgrendelt wanneer je de game voor de eerste keer uitspeelt. De studio raadt bovendien aan dat je eerst de game in Hard Mode uitspeelt voordat je Fusion Mode probeert.

De game komt uit op 15 september 2017. Op de site lees je Sander's Metroid: Samus Returns preview nogmaals.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content