Dragon Quest Builders 2 aangekondigd

Bevat co-op.

Square Enix heeft Dragon Quest Builders 2 tijdens een livestream aangekondigd.

Dragon Quest Builders is een mix tussen een JRPG en survival games zoals Minecraft. In het vervolg is het mogelijk om kortstondig te rennen en te zwemmen. Ook heb je beschikking tot een zeil waarmee je kunt paragliden.

De game bevat bovendien een volwaardige co-op modus, waarin twee spelers tegelijkertijd door de campaign kunnen spelen. In het voorgaande deel was het alleen mogelijk om bepaalde bouwwerken met elkaar te delen.

Dragon Quest Builders 2 komt uit voor de PlayStation 4 en de Nintendo Switch. Square Enix heeft nog geen releasedatum onthuld en een westerse release is nog niet bevestigd. De Dragon Quest Builders review van Sander lees je opnieuw op de site.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Fortnite Chapter 2 Season 2 releasedatum bekend

Game maak vanaf dan gebruik van het Unreal Engine 4 Chaos Physics System.

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread