FIFA 18 FUT Icons in drie versies beschikbaar

Goed, beter, best.

In FIFA 18 wordt FIFA Ultimate Team (FUT) flink onder handen genomen. Een van de nieuwe toevoegingen is de drie versies waarin je de FUT Icons-spelers kunt verzamelen. Elke versie heeft een unieke rating en eigen statistieken.

fut18_iconratings_ronaldinho_lg
Ratings verschillen van jaar tot jaar.

Neem bijvoorbeeld Ronaldinho. De 2002-versie van Ronaldinho symboliseert zijn sterk seizoen bij Paris Saint-Germain en zijn wereldtitel in dat jaar. De Ronaldinho uit 2010 werd met AC Milan landskampioen. Ronaldinho uit 2004 tot slot domineerde La Liga en de Champions League met FC Barcelona.

Andere FIFA 18 Fut Icons zijn Michael Owen, Pelé, Ronaldo (de Braziliaan, red.), Thierry Henry, Lev Yashin, Diego Maradona, Rui Costa, Patrick Vieira, Jay-Jay Okocha, Roberto Carlos, Peter Schmeichel, Carles Puyol, Alessandro del Piero, Deco en Rio Ferdinand.

Ook het openen van FUT Packs krijgt nieuwe animaties:

Daarnaast zijn ook nieuwe FIFA 18 FUT features aangekondigd, zoals singleplayer Squad Battles, Champions Channel en Objectives. Deze drie vernieuwingen zijn echter enkel beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One en zitten dus niet in de PlayStation 3-, Xbox 360- en Nintendo Switch-versie van de game.

Meer over FIFA 18 weten? Lees dan ons uitgebreid overzicht van alle FIFA 18 info die we tot nu toe weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread