In FIFA 18 wordt FIFA Ultimate Team (FUT) flink onder handen genomen. Een van de nieuwe toevoegingen is de drie versies waarin je de FUT Icons-spelers kunt verzamelen. Elke versie heeft een unieke rating en eigen statistieken.

fut18_iconratings_ronaldinho_lg
Ratings verschillen van jaar tot jaar.

Neem bijvoorbeeld Ronaldinho. De 2002-versie van Ronaldinho symboliseert zijn sterk seizoen bij Paris Saint-Germain en zijn wereldtitel in dat jaar. De Ronaldinho uit 2010 werd met AC Milan landskampioen. Ronaldinho uit 2004 tot slot domineerde La Liga en de Champions League met FC Barcelona.

Andere FIFA 18 Fut Icons zijn Michael Owen, Pelé, Ronaldo (de Braziliaan, red.), Thierry Henry, Lev Yashin, Diego Maradona, Rui Costa, Patrick Vieira, Jay-Jay Okocha, Roberto Carlos, Peter Schmeichel, Carles Puyol, Alessandro del Piero, Deco en Rio Ferdinand.

Ook het openen van FUT Packs krijgt nieuwe animaties:

Daarnaast zijn ook nieuwe FIFA 18 FUT features aangekondigd, zoals singleplayer Squad Battles, Champions Channel en Objectives. Deze drie vernieuwingen zijn echter enkel beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One en zitten dus niet in de PlayStation 3-, Xbox 360- en Nintendo Switch-versie van de game.

Meer over FIFA 18 weten? Lees dan ons uitgebreid overzicht van alle FIFA 18 info die we tot nu toe weten.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Meer artikels van Bruce Vandeweyer

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

FIFA 18 World Cup ratings - De beste WK-spelers gerangschikt op overall rating

Wie zijn de beste spelers voor je FIFA 18 FUT World Cup team?

FIFA 18 Ultimate Team Transfers - Spelers kopen en verkopen

Zo bespeel je als een echte speculant de transfermarkt.

FIFA 18 Ultimate Team Coins - Snel en gratis geld en munten verdienen

Je hebt nooit geld genoeg bij het bouwen van je droomteam.

FIFA 18 Ultimate Team - Speler lenen, contract verlengen en aanpassen

Zo behandel je de individuele talenten in je team.