De website My Nintendo voegt indiegames toe als beloningen voor trouwe Nintendo-klanten. De games zijn te koop met gouden munten.

Voor de Nintendo 3DS kun je Zen Pinball 2 en Super Little Acorns 3D Turbo krijgen. De games kosten elk 50 gouden munten. Voor de Wii U is Art of Balance te koop voor 90 gouden munten, en Runner 2: Future Legend of Rhythm Alien voor 100 gouden munten. De Wii U games zijn vanaf 1 oktober niet langer verkrijgbaar op de dienst.

Je krijgt gouden munten als je de aankoop van fysieke Nintendo games registreert en automatisch bij digitale games met een minimale prijs van vijf euro. Gouden munten zijn een jaar geldig voordat ze vervallen.

Er is ander Nintendo-nieuws. Onlangs is de productie van de New Nintendo 3DS stopgezet.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Super Indie Connection Sale voor Wii U van start

60 procent korting op de indie-games bij bezit van één van de vijf titels.

Co-opinie #1

De redactie blikt graag nog even terug.