Modder stefan3372 heeft Primal Needs uitgebracht, een mod die honger-, dorst- en uitputtingsmeters toevoegt aan de pc-versie van The Witcher 3.

Geralt moet dankzij deze mod nu eten, drinken en regelmatig rusten om optimaal te vechten. Als je vergeet te eten verlies je langzaam je Vitality, bij grote dorst regenereert je Stamina niet meer en als je te moe bent kun je niet langer rennen, springen en uit de weg rollen.

Er zijn ook aanpassingen gemaakt aan het voedsel in de game. Het kan beschimmelen tenzij je het in je Stash opbergt. De mod is te installeren via NexusMods, waar tevens nog veel meer informatie te vinden is.

Er is meer The Witcher 3 niews. Zo is afgelopen mei aangekondigd dat er een The Witcher Netflix-serie komt.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content