Sony heeft aangekondigd dat de nieuwste PlayStation 4 firmware 5.0 een bčtaperiode krijgt.

'We zullen meer details aankondigen voordat de bčta in augustus van start gaat,' aldus een post op het officiële blog van Sony. 'Als je je hebt ingeschreven, geef dan vooral je feedback. Het is erg nuttig voor ons om te horen wat je er van vindt en we luisteren altijd naar suggesties.'

Op de speciale bčtapagina van Sony kun je je inschrijven. Sony organiseert vaker bčta's voor firmware. PlayStation 4 firmware 4.0 werd ook van tevoren getest, en bevatte onder andere het Quick Menu.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content