Tekken 7 Season 4 aangekondigd

Met Kunimitsu in de hoofdrol? 

Bandai Namco maakt bekend dat Tekken 7 een vierde seizoen krijgt, inclusief een nieuwe Season Pass. Het is nog niet geweten welke nieuwe personages er via die Season Pass worden toegevoegd, maar het einde van de aankondigingstrailer suggereert alvast dat Kunimitsu naar de game komt.

Naast die betalende content introduceert het vierde seizoen ook enkele nieuwigheden voor alle spelers. Zo krijgen alle bestaande vechters nieuwe moves. Ook wordt de online interface verbeterd, waardoor je onder andere kan zien hoe goed de Wi-Fi-verbinding van je tegenstander is. Ten slotte komt er ook een nieuwe online ranking genaamd Tekken Prowess.

Ter herinnering: Season Pass 3 liet je onder andere als Zafina, Ganryu, Leroy en Fahkumram spelen. Wanneer Season 4 start, is nog niet geweten. In afwachting kun je op onze site nogmaals Yvo's Tekken 7 review lezen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Fortnite Chapter 2 Season 3 - alle informatie over Season 13 verzameld

Alles wat je over Fortnite Chapter 2 Season 3 moet weten.

Valorant gids en tips voor beginners en gevorderden

Een verzameling van al onze Valorant tips voor startende spelers en oude rotten.

Sims 4 cheats voor PS4, pc, Mac en Xbox One

Oneindig geld, onsterfelijkheid, carrières verbeteren, teleportatie en veel meer!

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4, pc en Xbox One

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread