Atari heeft het uiterlijk van de Ataribox onthuld, alsook de aansluitingen die de console heeft.

De console heeft twee uitvoeringen, één met een frontpaneel van imitatiehout en één met zwart glas. Op de achterkant van de console zijn vier USB poorten, een HDMI poort, een SD kaart gleuf en een Ethernetpoort te vinden.

ataribox

Atari geeft aan dat de moderne poorten inhouden dat 'we niet alleen klassieke games, maar ook moderne games kunnen leveren'. Verdere informatie is nog niet beschikbaar. Atari wil informatie stap voor stap onthullen en steeds naar de feedback luisteren van de community. 'We willen dit goed doen'.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content