Telltale Games werkt vermoedelijk aan een tweede seizoen van The Wolf Among Us.

Een tweet van de ontwikkelaar doet vermoeden dat Telltale later deze week een belangrijke aankondiging op San Diego Comic-Con doet. Opvallend is vooral dat het bericht meteen werd geretweet door Adam Harrington, die de stem van hoofdpersonage Bigby Wolf vertolkte in de eerste game.

De retweet is des te opvallender aangezien Harrington normaal gezien niet echt actief is op Twitter. Of het bericht al dan niet klopt, komen we tussen 20 en 23 juli te weten, wanneer San Diego Comic-Con plaatsvindt.

Het eerste seizoen van The Wolf Among Us kwam uit in 2013. Sindsdien heeft Telltale Games niet stilgezeten. Zo lees je op de website onder andere de Batman: The Telltale Series review en de The Walking Dead: A New Frontier review.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content