Productie New Nintendo 3DS stopgezet

Nieuw nieuws over de nieuwste 3DS-console.

Nintendo laat weten dat de productie van de New Nintendo 3DS wereldwijd is stopgezet. Eerder deze week had Nintendo dit nieuws al bevestigd voor de Japanse markt. Nu bevestigt de Europese tak van Nintendo dat dit ook het geval is voor de rest van de wereld.

De handheld lanceerde in oktober 2014, en ging sindsdien meer dan 2,5 miljoen keer over de toonbank. De verkoop van de New Nintendo 3DS XL gaat wel nog door, net als die van de recent aangekondigde New 2DS XL. Dat de New Nintendo 3DS XL wereldwijd tot bijna vier keer meer verkocht heeft, is een waarschijnlijke verklaring voor de beslissing.

12

De New Nintendo 3DS was een hardware revisie van de originele 3DS, en introduceerde onder andere de C-stick en ondersteuning voor amiibo's. Daarnaast was de hardware ook iets sneller. Onze New Nintendo 3DS review lees je nog eens op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread