Team 17 maakt bekend dat The Escapists 2 binnenkort beschikbaar is voor de Nintendo Switch. De Switch-versie lanceert op 11 januari. Momenteel is de game reeds beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

In de game probeer je om op verschillende manieren uit de gevangenis te ontsnappen. Het tweede deel in de serie introduceert bovendien een co-op modus. Op de Switch speel je die ofwel met vier personen online, ofwel met twee spelers via splitscreen.

Vanaf 4 januari kun je The Escapists 2 preloaden op je Switch. De game is beschikbaar via de Switch Eshop en kost 20 euro.

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Redacteur

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content