Originele Xbox-games krijgen geen breedbeeldondersteuning op de Xbox One

X-bummer.

Phil Spencer maakt bekend dat de meeste originele Xbox-games die je op de Xbox One speelt geen achievements of breedbeeldondersteuning bevatten.

Volgens Spencer is Microsoft voor de meeste games afhankelijk van de originele code voor de game. Aangezien de meeste van die games geen breedbeeld ondersteunden, is het niet mogelijk om dit nu nog te implementeren.

12

De afwezigheid van achievements wijt Spencer aan de te grote werklast die dat met zich mee brengt. Daarvoor heeft namelijk elke game een nieuwe patch nodig. De Xbox One krijgt later dit jaar Xbox Backwards Compatibility.

Er is meer Xbox-gerelateerd nieuws. Zo kondigde Microft deze week de gratis Xbox Live Gold games voor juli aan.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread