Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Titanfall 2: The War Games DLC aangekondigd

Inclusief de releasedatum.

Ontwikkelaar Respawn kondigt The War Games DLC voor Titanfall 2 aan. De gratis uitbreiding is vanaf 27 juni beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

The War Games DLC voegt onder andere de nieuwe map War Games toe. Hier speel je in een simulator die een stedelijke omgeving nabootst, inclusief winkels en hoge gebouwen.

Bekijk op YouTube

Op de straten en in grote buiten omgevingen aan de rand van de map nemen Titans het tegen elkaar op. Er zijn ook speciale tank garages voor hand-to-hand Pilot gevechten.

Verder is er een nieuwe map genaamd Traffic voor de Live Fire modus. Daarnaast is er een nieuwe executie, een derde wapenslot voor Pilots en wordt Titan Brawl permanent toegevoegd aan de lijst met game modi.

Carl zijn Titanfall 2 review lees je hier nog eens. Op de site staat tevens een filmpje waarin we uitleggen waarom Titanfall 2 nog steeds de snelste en coolste shooter van dit moment is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Titanfall 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.
Reacties