De .Hack//G.U-trilogie krijgt een geremasterde versie voor de pc en de PlayStation 4 onder de naam .Hack//G.U Last Recode. De oorspronkelijke games lanceerden in 2006 en 2007 voor de PlayStation 2.

De .Hack//G.U-games zijn singleplayer action-RPG's die zich binnen een MMORPG afspelen. Daardoor is het ook mogelijk om bijvoorbeeld uit te loggen uit de MMORPG-wereld om je emails te checken.

De remastered versie bevat .hack//G.U. Rebirth, Reminisce, en Redemption. De nieuwe versies ondersteunen 1080p-graphics, breedbeeld opties en een framerate van 60fps.

Ook de gameplay krijgt aanpassingen. Zo komt er een Cheat Mode voor spelers die enkel het verhaal van de game willen ervaren.

Eerder vandaag maakte Bandai Namco ook een samenwerking met Capcom bekend omtrent online functionaliteit in fighting games.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.