Phil Spencer heeft laten weten dat hij graag originele Xbox games en de Game Pass-dienst op de pc wil zien.

Zijn wens is om Xbox-emulatie naar de pc te brengen. 'Er is werk aan de winkel, maar ik denk dat het in onze toekomst ligt', aldus Spencer. De hardware van de oorspronkelijke Xbox heeft veel weg van een pc.

Op de vraag of de Game Pass-dienst naar de pc komt, antwoordt hij als volgt: 'Ik wil zeker Game Pass naar de pc brengen. Het is een model dat goed werkt voor ontwikkelaars, en dat betekent ook goede content voor gamers. Dat mag ik wel.'

Spencers wens om dit uit te voeren is echter geen belofte. Hij geeft zelfs toe dat zijn team 'er niet gek op is als ik dit soort vooraankondigingen doe.' Meer E3 2017 nieuws vind je in ons immer uitbreidende nieuwsoverzicht.

ADVERTENTIE

Gerelateerde games

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Xbox Game Pass - Prijs, alle games, hoe het werkt

Onbeperkt toegang tot honderden Xbox-games.

Microsoft: 'Xbox Live gebruik hoger dan ooit'

In november en december 2016 meer dan 3,9 miljard uur online.

Microsoft stopt productie Xbox 360

Na 10,5 jaar is het over.