Skyrim komt naar de PlayStation VR. Dat is tijdens de Sony E3 persconferentie aangekondigd.

Skyrim VR bevat de volledige game, plus alle uitbreidingen. De trailer lijkt motion controls voor het schild en pijl en boog te tonen. Het is niet duidelijk of de game een losstaande release, of een update voor Skyrim Special Edition is.

Skyrim VR komt in November naar de PlayStation VR. Bethesda heeft nog meer VR-projecten onthuld. Tijdens de E3 is Doom VFR onthuld, die ook naar PlayStation VR komt. Ook is Skyrim voor de Switch onthuld. Voor meer E3 2017 informatie check je ons handige overzicht.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content